A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > >

Szállítás/Fizetés

Kedves Vásárlóink!

Szállítási programunkban szereplő termékek professzionális minőségű szerszámok és eszközök, melyeket raktárunkról 1-4 nap alatt szállítunk.

Az áruházban többféle szállítási mód közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

 1. Házhozszállítás futárszolgálattal
 2. GLS csomagpont
 3. MPL Csomagautomata
 4. MPL Posta Pont szállítás
 5. MPL Postán maradó szállítás
 6. Személyes átvétel

 Ingyenes szállítás

Amennyiben megrendelésének értéke a 30.000,-Ft összeget meghaladja, úgy a megrendelt árut térítésmentesen szállítjuk.

Amennyiben előre utalással egyenlíti ki vásárlását, akkor mentesül az utánvétes pénzkezelés költségétől, mely: 305 Ft (240 Ft+Áfa).


1, Házhoz szállítás futárszolgálattal

mpl-szallitas-logo

Csomagját a(z) MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.

Egyéb szállítási feltételeink:

 • A házhoz-szállítás díjai:
  • 0–29 999,-Ft értékű megrendelés esetén: 1228,-Ft+ÁFA (Bruttó 1560 Ft)
  • 30 000 Ft feletti értékű megrendelés esetén: 0,-Ft

2, GLS CsomagPont 

gls csomagpont szállítás

A GLS CsomagPont legnagyobb előnye, hogy az iSzerszámnál megrendelt szerszámokat, eszközöket a Vásárló a saját időbeosztása szerint bármikor átveheti Magyarország több mint 350 településének több mint 800 GLS CsomagPontján, köszönhetően a hosszú nyitvatartásnak, amelyre akár a hétvégén is van lehetőség.

A GLS hálózata 180 COOP üzlettel szerződött. Vegye át a csomagot akkor és amikor Önnek megfelelő!

Érdemes GLS CsomagPontba kérni a szállítást, ha

 • a megrendelt árut a feladástól számítva már másnap szeretné átvenni
 • nem tud a futárra várni, mert napközben ritkán van otthon
 • a csomagot saját időbeosztás szerint szeretné átvenni
 • a csomagpontok hosszú nyitvatartását szeretné kihasználni
 • gyakran vezet és egyszerűen útba esik az átvevőhely

Ezek az átvevőhelyek jól megközelíthető helyeken, például benzinkutakon, boltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben találhatóak, melyekben biztosított a gyors és megbízható szállítás és a készpénzes, illetve kártyás fizetés is.

(Minden átvételi ponton megoldott az utánvét fizetési  lehetőség, valamint bankkártyával is fizethet számos CsomagPonton, melyek elérhetőségét a PDF formátumban letölthető GLS CsomagPont lista tartalmazza.)

A Vásárló már a megrendelésnél egy térképes kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja a neki megfelelő átvételi pontot, melyek nagyvárosokban és kisebb településeken, forgalmas helyeken találhatók.

A GLS belföldön a feladást követő 1 munkanapon belül kiszállítja a feladott csomagot (az átfutási idő tájékoztató jellegű), mely átvételéhez az adott üzlet nyitvatartási idejét, elérhetőségeit (email cím, telefonszám) és a pontos címét megtalálja a GLS CsomagPont keresőben.

A GLS a címzett számára SMS és/vagy e-mail értesítőt küld a csomagfeladás után az áru kiszállításáról. A csomagot egyszerűen, 5 munkanapon belül bármikor átveheti az üzlet nyitvatartási idejét figyelembe véve, érvényes személyi okmány bemutatásával. (A megrendelésnél megadott, akár 4 átvevő közül bárki.) Az átvétel során hivatkozni kell a csomagszámra, melyet az értesítő tartalmaz.

A csomagpontra a GLS által meghatározott szállítási lehetőségek alapján a csomag maximális tömege 40kg, míg hosszúsága 200cm, szélessége 80cm, magassága 60cm és körmérete 300cm lehet.

(Körméret számítása: 2x szélesség + 2x magasság + 1x hosszúság = max. 300cm.) Kérjük, hogy a szállítási mód választása során ezt vegye figyelembe.

A feladott csomagot lehetősége van egyszerűen nyomon követni, csak a csomagszámot kell megadni a GLS Csomagkeresés oldalán.

Az iSzerszám Webáruház számára fontos a környezetvédelem, ezért, ha a vásárló a GLS CsomagPont választja, akkor egy olyan partnerrel szállíttatunk, amely számára is fontos a károsanyag-kibocsátás csökkentése és a környezet védeleme (ThinkGreen program). Ennek céljából a GLS rendelkezik ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal.

A címzetteknek fenntartott GLS ügyfélszolgálat munkanapokon 7:00-20:00 érhető el:

A GLS futárszolgálat telefonos és e-mailes elérhetőségei a https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg, illetve további információk a csomag.hu oldalon találhatóak.


3, MPL csomagautomata

mpl-csomagautomata-logo

Az ország több tucat pontján, bevásárlóközpontoknál, városok forgalmas helyein elérhetőek a korszerű MPL csomagautomaták, melyek a nap 24 órában is rendelkezésre állnak, így biztosítva a Vásárló számra a könnyű, akár 0-24 órás átvételt.

Az összes csomagautomata elérhetőségét, hozzájuk útvonaltervezőt és térképes megjelenítést az MPL Csomagautomata keresőjében talál.

Kényelmes, mert nem kell a munkahelyére, vagy otthonra rendelnie, így a futárt sem kell várni és bankkártyával is lehet fizetni. Vedd át a csomagod a saját időbeosztásod szerint!

Biztonságos, mert a küldemények acéllemezekből készült tároló rekeszekben vannak elhelyezve, melyeket az automatába szerelt kamera és riasztórendszer is véd!

Lehetősége van a küldeményt ingyenesen online nyomon követni, csak a feladott küldemény azonosítószámát kell beírni az MPL Küldemény Nyomkövetés oldalon:  https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal vagy a Posta mobil applikációján keresztül: https://www.posta.hu/postaapp.

A rekeszekben található csomagokat átvétele egyszerűen és gyorsan lehetséges, az csomag feladást jelző üzenet érkezésétől számítva 48 órán belül.

Csomagátvétel:

Az első lépésként a „Csomagom érkezett” gombra kell kattintani, majd a telefonszám és a saját, SMS-ben kapott egyedi kód érintőképernyőn történő megadása után az árut tartalmazó rekesz kinyílik és a csomag átvehető. Fontos, hogy miután a csomag ki lett véve, a rekesz becsukását követően az átvétel a képernyőn megjelenő „Sikerült” felirat megnyomásával fejeződik be.

Azokat a küldeményeket, melyeket nem vettek át, az automatához közeli postára szállítják és 5 vagy 10 napig megőrzik, melyről újabb értesítést kap.

Az MPL Csomagautomatákba rendelhető maximális csomagméret: 50x31x35 cm és a maximális tömeg: 20kg, kérjük, hogy ezt a szállítási mód választása során vegyék figyelembe.

Ha az áru automatába történő elhelyezése akadályba ütközne, az MPL e-mailben, telefonon vagy SMS-ben ad további tájékoztatást a csomag elhelyezéséről.

Ezeket a csomagautomatákat mozgáskorlátozott Vásárlóink is igénybe tudják venni, hiszen lehetőség van 130 cm alatti tárolóba kérni a küldeményt, melyet az MPL díjmentesen biztosít.

Ha segítségre van szüksége, kattintson a csomagautomata „Segítség” menüpontjára, vagy hívja a +36-1-421-7282 telefonszámot, melyet 0-24 órás MPL ügyfélszolgálat támogat.

A címzetteknek fenntartott MPL ügyfélszolgálat, illetve további információk a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/erkezes/belfold/kezbesites_v2 oldalon érhetők el.

 • Telefon: +36-1-333-7777
  • Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00, csütörtökön 08:00-20:00 óráig.
 • E-mail: customer.service@posta.hu
 • Webhely: https://www.posta.hu/csomagautomata

4, MPL Posta Pont szállítás

mpl-postapont-logo

mol-postapont-logo

Országszerte már 3000 helyen, több, mint 2600 PostaPont, 260 COOP és 190 MOL PostaPonton van lehetősége átvenni a csomagját, melyek könnyen megközelíthetők és ingyenes, egyszerű parkolást is biztosítanak.

Vedd át a csomagod a saját időbeosztásod szerint, akkor és ott, ahogy Neked megfelelő!

Az összes MPL Postapont elérhetőségét, hozzájuk útvonaltervezőt és térképes megjelenítést az MPL Postapont keresőjében talál.

A legtöbb MOL postapont 0-24 órában, a COOP postapontok nagy része pedig 12 órán tartó nyitva tartással és bankkártyás fizetési lehetőséggel is biztosítja az Önnek az egyszerű csomagátvételt.

Az MPL PostaPontokba rendelhető csomag maximális tömege: 20kg, kérjük, hogy ezt a szállítási mód választása során vegyék figyelembe.

A küldeményeket 5 vagy 10 munkanapig megőrzik, mely idő alatt bármikor felveheti.


5, MPL Postán maradó szállítás

Rendelje a csomagot a több mint 3750 Posta egyikére, melyek elérhetőségét, a fizetési lehetőségeket, a hozzájuk tartozó útvonaltervezőt és térképes megjelenítést az MPL Posta keresőjében talál.

Kösse össze a levélfeladást és csekkbefizetést a rendelt csomag egyszerű és gyors átvételével.

Az Postára rendelhető csomag maximális tömege: 30kg, kérjük, hogy ezt a szállítási mód választása során vegyék figyelembe.


6, Személyes átvétel

Személyes átvétel irodánkban.

Átvételi idő: H-Cs: 7-20 óráig, P: 7-19 óráig

(Sürgős esetben akár hétvégén is)

Keresés