A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > >

Szállítás/Fizetés

Tartalomjegyzék:

Házhozszállítás futárszolgálattal

GLS csomagpont

MPL Csomagautomata

MPL Posta Pont szállítás

MPL Postán maradó szállítás

Személyes átvétel

Banki átutalás (előre utalás)

Készpénzes fizetés

Simplepay bankkártyás fizetés

Utánvétel

Szállítási módok, lehetőségek és információk

Kedves Vásárlóink!

Szállítási programunkban szereplő termékek professzionális minőségű szerszámok és eszközök, melyeket raktárunkról 1-4 nap alatt szállítunk.

Az áruházban többféle szállítási mód közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

 1. Házhozszállítás futárszolgálattal
 2. GLS csomagpont
 3. MPL Csomagautomata
 4. MPL Posta Pont szállítás
 5. MPL Postán maradó szállítás
 6. Személyes átvétel

Ingyenes szállítás

Amennyiben megrendelésének értéke a 30.000,-Ft összeget meghaladja, úgy a megrendelt árut térítésmentesen szállítjuk.


1, Házhoz szállítás futárszolgálattal

mpl-szallitas-logo

Csomagját a(z) MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek.

Egyéb szállítási feltételeink:

 • A házhoz-szállítás díjai:
  • 0–29 999,-Ft értékű megrendelés esetén: 1228,-Ft+ÁFA (Bruttó 1560 Ft)
  • 30 000 Ft feletti értékű megrendelés esetén: 0,-Ft

Az MPL futárszolgálat a házhoz szállítás során már a legtöbb helyen biztosítja a bankkártyás fizetési módot a csomag kényelmes, utánvétes átvételéhez.

A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel. 

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Országos lefedettség. 

Bankkártyával történő fizetés előnyei:

 • Kényelmes és biztonságos fizetési mód.
 • Érkező csomagjának átvételéhez kapcsolódóan tájékoztatjuk, hogy az árufizetési összeget (utánvételét) készpénzzel vagy bankkártyával is rendezheti. A bankkártyával történő díjfizetésért a Magyar Posta Zrt. díjat nem számít fel. 

Lehetősége van a küldeményt ingyenesen online nyomon követni, csak a feladott küldemény azonosítószámát kell beírni az MPL Küldemény Nyomkövetés oldalon: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal vagy a Posta mobil applikációján keresztül: https://www.posta.hu/postaapp.


2, GLS CsomagPont 

gls csomagpont szállítás

A GLS CsomagPont legnagyobb előnye, hogy az iSzerszámnál megrendelt szerszámokat, eszközöket a Vásárló a saját időbeosztása szerint bármikor átveheti Magyarország több mint 350 településének több mint 800 GLS CsomagPontján, köszönhetően a hosszú nyitvatartásnak, amelyre akár a hétvégén is van lehetőség.

A GLS hálózata 180 COOP üzlettel szerződött. Vegye át a csomagot akkor és amikor Önnek megfelelő!

Érdemes GLS CsomagPontba kérni a szállítást, ha

 • a megrendelt árut a feladástól számítva már másnap szeretné átvenni
 • nem tud a futárra várni, mert napközben ritkán van otthon
 • a csomagot saját időbeosztás szerint szeretné átvenni
 • a csomagpontok hosszú nyitvatartását szeretné kihasználni
 • gyakran vezet és egyszerűen útba esik az átvevőhely

Ezek az átvevőhelyek jól megközelíthető helyeken, például benzinkutakon, boltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben találhatóak, melyekben biztosított a gyors és megbízható szállítás és a készpénzes, illetve kártyás fizetés is.

(Minden átvételi ponton megoldott az utánvét fizetési  lehetőség, valamint bankkártyával is fizethet számos CsomagPonton, melyek elérhetőségét a PDF formátumban letölthető GLS CsomagPont lista tartalmazza.)

A Vásárló már a megrendelésnél egy térképes kereső segítségével könnyedén kiválaszthatja a neki megfelelő átvételi pontot, melyek nagyvárosokban és kisebb településeken, forgalmas helyeken találhatók.

A GLS belföldön a feladást követő 1 munkanapon belül kiszállítja a feladott csomagot (az átfutási idő tájékoztató jellegű), mely átvételéhez az adott üzlet nyitvatartási idejét, elérhetőségeit (email cím, telefonszám) és a pontos címét megtalálja a GLS CsomagPont keresőben.

A GLS a címzett számára SMS és/vagy e-mail értesítőt küld a csomagfeladás után az áru kiszállításáról. A csomagot egyszerűen, 5 munkanapon belül bármikor átveheti az üzlet nyitvatartási idejét figyelembe véve, érvényes személyi okmány bemutatásával. (A megrendelésnél megadott, akár 4 átvevő közül bárki.) Az átvétel során hivatkozni kell a csomagszámra, melyet az értesítő tartalmaz.

A csomagpontra a GLS által meghatározott szállítási lehetőségek alapján a csomag maximális tömege 40kg, míg hosszúsága 200cm, szélessége 80cm, magassága 60cm és körmérete 300cm lehet.

(Körméret számítása: 2x szélesség + 2x magasság + 1x hosszúság = max. 300cm.) Kérjük, hogy a szállítási mód választása során ezt vegye figyelembe.

A feladott csomagot lehetősége van egyszerűen nyomon követni, csak a csomagszámot kell megadni a GLS Csomagkeresés oldalán.

Az iSzerszám Webáruház számára fontos a környezetvédelem, ezért, ha a vásárló a GLS CsomagPont választja, akkor egy olyan partnerrel szállíttatunk, amely számára is fontos a károsanyag-kibocsátás csökkentése és a környezet védeleme (ThinkGreen program). Ennek céljából a GLS rendelkezik ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal.

A címzetteknek fenntartott GLS ügyfélszolgálat munkanapokon 7:00-20:00 érhető el:

A GLS futárszolgálat telefonos és e-mailes elérhetőségei a https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg, illetve további információk a csomag.hu oldalon találhatóak.


3, MPL csomagautomata

mpl-csomagautomata-logo

Az ország több tucat pontján, bevásárlóközpontoknál, városok forgalmas helyein elérhetőek a korszerű MPL csomagautomaták, melyek a nap 24 órában is rendelkezésre állnak, így biztosítva a Vásárló számra a könnyű, akár 0-24 órás átvételt.

Az összes csomagautomata elérhetőségét, hozzájuk útvonaltervezőt és térképes megjelenítést az MPL Csomagautomata keresőjében talál.

Kényelmes, mert nem kell a munkahelyére, vagy otthonra rendelnie, így a futárt sem kell várni és bankkártyával is lehet fizetni. Vedd át a csomagod a saját időbeosztásod szerint!

Biztonságos, mert a küldemények acéllemezekből készült tároló rekeszekben vannak elhelyezve, melyeket az automatába szerelt kamera és riasztórendszer is véd!

Lehetősége van a küldeményt ingyenesen online nyomon követni, csak a feladott küldemény azonosítószámát kell beírni az MPL Küldemény Nyomkövetés oldalon:  https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal vagy a Posta mobil applikációján keresztül: https://www.posta.hu/postaapp.

A rekeszekben található csomagokat átvétele egyszerűen és gyorsan lehetséges, az csomag feladást jelző üzenet érkezésétől számítva 48 órán belül.

Csomagátvétel:

Az első lépésként a „Csomagom érkezett” gombra kell kattintani, majd a telefonszám és a saját, SMS-ben kapott egyedi kód érintőképernyőn történő megadása után az árut tartalmazó rekesz kinyílik és a csomag átvehető. Fontos, hogy miután a csomag ki lett véve, a rekesz becsukását követően az átvétel a képernyőn megjelenő „Sikerült” felirat megnyomásával fejeződik be.

Azokat a küldeményeket, melyeket nem vettek át, az automatához közeli postára szállítják és 5 vagy 10 napig megőrzik, melyről újabb értesítést kap.

Az MPL Csomagautomatákba rendelhető maximális csomagméret: 50x31x35 cm és a maximális tömeg: 20kg, kérjük, hogy ezt a szállítási mód választása során vegyék figyelembe.

Ha az áru automatába történő elhelyezése akadályba ütközne, az MPL e-mailben, telefonon vagy SMS-ben ad további tájékoztatást a csomag elhelyezéséről.

Ezeket a csomagautomatákat mozgáskorlátozott Vásárlóink is igénybe tudják venni, hiszen lehetőség van 130 cm alatti tárolóba kérni a küldeményt, melyet az MPL díjmentesen biztosít.

Ha segítségre van szüksége, kattintson a csomagautomata „Segítség” menüpontjára, vagy hívja a +36-1-421-7282 telefonszámot, melyet 0-24 órás MPL ügyfélszolgálat támogat.

A címzetteknek fenntartott MPL ügyfélszolgálat, illetve további információk a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/erkezes/belfold/kezbesites_v2 oldalon érhetők el.

 • Telefon: +36-1-333-7777
  • Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00, csütörtökön 08:00-20:00 óráig.
 • E-mail: customer.service@posta.hu
 • Webhely: https://www.posta.hu/csomagautomata

4, MPL Posta Pont szállítás

mpl-postapont-logo

mol-postapont-logo

Országszerte már 3000 helyen, több, mint 2600 PostaPont, 260 COOP és 190 MOL PostaPonton van lehetősége átvenni a csomagját, melyek könnyen megközelíthetők és ingyenes, egyszerű parkolást is biztosítanak.

Vedd át a csomagod a saját időbeosztásod szerint, akkor és ott, ahogy Neked megfelelő!

Az összes MPL Postapont elérhetőségét, hozzájuk útvonaltervezőt és térképes megjelenítést az MPL Postapont keresőjében talál.

A legtöbb MOL postapont 0-24 órában, a COOP postapontok nagy része pedig 12 órán tartó nyitva tartással és bankkártyás fizetési lehetőséggel is biztosítja az Önnek az egyszerű csomagátvételt.

Az MPL PostaPontokba rendelhető csomag maximális tömege: 20kg, kérjük, hogy ezt a szállítási mód választása során vegyék figyelembe.

A küldeményeket 5 vagy 10 munkanapig megőrzik, mely idő alatt bármikor felveheti.


5, MPL Postán maradó szállítás

Rendelje a csomagot a több mint 3750 Posta egyikére, melyek elérhetőségét, a fizetési lehetőségeket, a hozzájuk tartozó útvonaltervezőt és térképes megjelenítést az MPL Posta keresőjében talál.

Kösse össze a levélfeladást és csekkbefizetést a rendelt csomag egyszerű és gyors átvételével.

Az Postára rendelhető csomag maximális tömege: 30kg, kérjük, hogy ezt a szállítási mód választása során vegyék figyelembe.


6, Személyes átvétel

Személyes átvétel irodánkban.

Átvételi idő: H-Cs: 7-20 óráig, P: 7-19 óráig

(Sürgős esetben akár hétvégén is)
Fizetési módok, lehetőségek és információk

Az áruházban a pénztár oldalon többféle fizetési mód közül lehet választani:

 1. Banki átutalás (előre utalás)
 2. Készpénzes fizetés
 3. Simplepay bankkártyás fizetés
 4. Utánvétel

Amennyiben előre utalással egyenlíti ki vásárlását, akkor mentesül az utánvétes pénzkezelés költségétől, mely: 305 Ft (240 Ft+Áfa).


1, Banki átutalás (előre utalás)

A megrendelés leadása után díjbekérőt állítunk ki, melyet e-mailben elküldünk a vásárláskor megadott e-mail címre.

Az átutaláshoz szükséges adatok:

 • Kedvezményezett neve: Juhász Barnabás E.V
 • Kedvezményezett bankszámlaszám: 11732057-21174944-00000000 (OTP Bank Zrt.)
 • Közleményként kérjük a megrendelő nevét feltüntetni: 

FONTOS! Ha az utaláshoz a közleménybe nem írja be a megfelelő megjegyzést (megrendelő saját neve), akkor nem tudjuk azonosítani a beérkezett összeget!

Az utalás bankszámlánkra való megérkezését követően e-mailt küldünk, melyben értesítjük a megrendelt termék(ek) várható megérkezésről.

A termékekről a kiállított számlát az áruval együtt küldjük.


2, Készpénzes fizetés

A megrendelt termékek ellenértékét irodánkban személyesen is kiegyenlítheti.


3, Simplepay bankkártyás fizetés

Simplepay fizetés elfogadott bankkártyák

A megrendelés végösszegének azonnali, egyszerű és gyors kifizetése történhet a Simple OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.) bankkártyás rendszerén keresztül is.

A megrendelés véglegesítése után automatikusan a Simplepay biztonságos fizetési rendszerébe irányítunk át, a kártyaadataid nem jutnak el hozzánk.

A rendelés minden állapotáról és eredményéről e-mailben automatikusan, azonnal értesítünk. A sikeres fizetést követően azonnal elkezdjük a rendelés feldolgozását. 

A hivatalos tájékoztató megtekinthető a linkre kattintva a Simplepartner oldalon: Simplepay online fizetési rendszer tájékoztató , illetve a https://simplepay.hu/vasarloknak oldalon.

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?

 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Előnyei:

 • Biztonságos bankkártyás fizetés
 • Kényelmes és gyors fizetési megoldás
 • 24 órás ügyfélszolgálat a hét minden napján

4, Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.