A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Menü
Vevőszolg.:+36203317300

Segít Neked a műhelykocsi a professzionális szerszámtárolásban

Akár szerelőként dolgozol, akár csak hobbibarkácsoló vagy, előbb-utóbb eljön az idő, amikor úgy fogod érezni, szükség van rá, hogy professzionális módon tárold és rendszerezd a szerszámaidat. 

 

Ehhez nagyon nagy segítséget jelenthet Számodra egy műhelykocsi, amely lehetővé teszi a praktikus tárolást. Többféle méretben és funkcióval is beszerezheted áruházunkban, a tálcás verzióktól kezdve a rengeteg fiókkal és lenyíló tároló rekesszel rendelkező szekrényeket.

A szerszámkocsik gurulós kerekekkel vannak ellátva, amelyek elősegítik a könnyed mozgatást és a mozgás közbeni irányítást is, ami által a használatuk előnyösebb a szerelőládákhoz képest. A műhelykocsik méltó helyen vannak a szerelőműhelyekben, szervizekben, ipari vállalatoknál és a különféle üzemekben vagy gyártósorok mellett is. A praktikumhoz járul hozzá, hogy a jól rendszerezhető tároló rekeszeknek vagy csapágyas fiókoknak köszönhetően, könnyű bennük rendet tartani. Az acél külsejű vagy a robosztus, masszív kivitelű műhelykocsi igazán strapabíró és időtálló. Ezen felül rengeteg extra funkciót is találhatsz ezeken, mint például a lefékezhető kerekek, a csúszásmentes, olajálló munkalapnak használható felső rész, vagy a központi zár és egyszerre nyitható-zárható fiókok. A márkás és minőségi, professzionális ipari tervezésű műhelykocsit könnyen fogod tudni kezelni és szeretni, mert méltó társad lesz a munkád során.

Ha pedig nem bíznád a véletlenre a szerszámaid beszerzését sem, akkor megvásárolhatod a kocsit akár 168 részes ipari kivitelű készlettel felszerelve is.

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: műhelykocsi műhelyfelszerelés