A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kereskedelemben közel két évtizede dolgozunk a szerszámok, rezsianyagok, szereléstechnikai termékek értékesítésével.

Családi vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú, 2016-ban alapított vállalkozás. A piaci igényekhez igazodva elkészítettük az iszerszam.hu webáruházunkat vevőink és partnereink számára.

Termékeink kifejezetten az ipari, minőségi eszközök, melyeket mindenki számára elérhető áron kínáljuk!

Logónkban is hangsúlyozzuk, filozófiánk: PROFI SZERSZÁMOT MINDENKINEK!

Elsősorban ipari felhasználásra, de akár otthoni barkács célokra is kiválóan használható szerszámok, szereléstechnikai, forgácsoló, vágó-csiszoló, mérő, jelölő és tárolóeszközök, rezsianyagok, kiegészítők és levegős kisgépek folyamatosan bővülő kínálatával várjuk vásárlóinkat.

Vásárlóink: neves gyártó, termelő cégek, melyek mellett a magánszemélyekre és egyéni vállalkozókra is ugyanolyan figyelmet fordítunk, mert nekünk mindennél fontosabb az elégedett, és a visszatérő vásárló! 

Webáruházunkban neves és elismert nagy gyártók, többek között: ABRABORO, HANS, KNIPEX, WIHA, SOLA, BOHRCRAFT, GÜHRING, NAREX, Ploberger, Klingspor termékeiből válogathat akár regisztráció nélkül is minden vásárló.

 

Kiemelt gyártók iszerszám rólunk menüpont összes gyártó nagy kép

Amennyiben valaki nem találja meg az iszerszam.hu oldalon a számára megfelelő eszközt, szerszámot, lehetőségeink szerint, igénye alapján, rövid határidővel vállaljuk beszerzését és futárszolgálattal eljuttatjuk Önökhöz.

Igény esetén, INGYENES szaktanácsadással is segíteni tudunk, ha bizonytalan a döntésben, melyik eszköz, szerszám mire alkalmas! Tel: +36/20-331-7300 vagy info@iszerszam.hu email címen kérje segítségünk! 

 

Jó vásárlást kívánunk!

Keresés