A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Menü
Vevőszolg.:+36203317300
Ön itt jár: > >

Rólunk

Rólunk:

Kereskedelemben közel két évtizede dolgozunk a szerszámok, rezsianyagok, szereléstechnikai termékek, kötőelemek és csavarok értékesítésével. Családi vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú, 2016-ban alapított vállalkozás. A piaci igényekhez igazodva, elkészítettük az iszerszam.hu webáruházunk, vevőink és partnereink számára. Termékeink kifejezetten az ipari, minőségi eszközök, melyeket megfizethető, olcsó, mindenki számára elérhető áron kínáljuk! Logónkban is hangsúlyozzuk, filozófiánk: PROFI SZERSZÁMOT MINDENKINEK! Elsősorban ipari felhasználásra, de barkács célokra is kiválóan használható szerszámok, szereléstechnikai, forgácsoló, vágó-csiszoló, mérő, jelölő és tárolóeszközök, rezsianyagok, kiegészítők, csavarok, kötőelemek, elektromos és akkus, levegős kisgépek folyamatosan bővülő kínálatával várjuk vásárlóinkat.

Webáruházunkban neves és elismert nagy gyártók, pl.: ABRABORO, HANS, KNIPEX, WIHA, SOLA, BOHRCRAFT, GÜHRING, METABO, HITACHI, NAREX, termékeiből válogathat akár regisztráció nélkül is minden vásárló. Amennyiben valaki nem találja meg az iszerszam.hu oldalon a számára megfelelő eszközt, szerszámot, lehetőségeink szerint, igénye alapján, rövid határidővel vállaljuk beszerzését, és futárszolgálattal eljuttatjuk önökhöz. Igény esetén, INGYENES szaktanácsadással is segíteni tudunk, ha bizonytalan a döntésben, melyik eszköz, szerszám mire alkalmas! Tel: +36/20-331-7300 vagy info@iszerszam.hu email címen kérje segítségünk!  

Vásárlóink: neves gyártó, termelő cégek, melyek mellett a magánszemélyekre és egyéni vállalkozókra is ugyanolyan figyelmet fordítunk, mert nekünk mindennél fontosabb az elégedett, és a visszatérő vásárló!  Jó vásárlást kívánunk!