A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

A mérőlécek segítenek a precíz és gyors felmérésben

 

A kivitelezési munkálatokat minden esetben meg kell előzze egy alapos felmérés. Leginkább az építőipari munkálatok során van ezekre szükség, de burkolók, ácsok, földmérők és szerelő szakmunkások is mindennapos munkaeszközként tartják maguknál a különböző mérőléceket és vízmértékeket.

Bármelyik típust is választod, a nagymértékű pontosság és jó leolvashatóság alapkövetelmény. Az ipari minőségben tervezett és kivitelezett vonalzóink erős fogantyúval lettek ellátva és 300-1800 milliméteres hosszúságig szerezheted be ezeket nálunk. Anyaguk ezüst eloxált alumínium, amely mattított profillal rendelkezik. Ha ennél hosszabb mérőlécekre van szükséged, akkor a 2 méter hosszú, professzionális, csuklós kivitelt ajánljuk Neked, amely megfelel az európai szabványoknak. Megerősített anyagból készültek, így nemcsak ütés és karcállóak, de ellenállnak az időjárási körülményeknek és a kémiai behatásoknak is, mindemellett nem igényelnek semmilyen karbantartási műveletet. Fából készült csuklós mérőléceket is használhatsz, amelyek kemény bükkfából készültek, magas minőségben, ökológiailag semleges festéssel és lakkozással ellátva, valamint mindkét oldalán be vannak skálázva. Vízmértékekből pedig szintén számos fajtát vásárolhatsz az online üzletünkben, amiket kint és bent is egyaránt biztonsággal használhatsz, mert ütésállóak és UV sugárzás ellen is fel vannak vértezve.

Ilyenek például a szögmérős, mágneses vagy tömlős kivitelűek. A digitális vízmérték és lejtésmérő nagyon precíz mérésre alkalmas, mindössze +/- 0,1 mm eltérésre számíthatsz. A mérőlécek között a vízmértékek 2 méteres hosszúságig is rendelkezésedre állnak.

 

Keresés