A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > >

Mérőeszközök

Hasznos mérőeszközök a pontos méréshez

 

Ahhoz, hogy valóban minőségi munkát tudj végezni, megfelelő eszközökre van szükséged. Minden munka a tervezéssel és a felméréssel kezdődik. Ezek pontos mérőeszközöket igénylő feladatok. Webáruházunkban ipari minőségű termékek közül válogathatsz, legyen szó derékszögekről, mérőlécekről, illetve vízmértékekről, mérőszalagokról, különféle sablonokról, szögmérőkről, tolómérőkről vagy mikrométerekről.

Nálunk mindent egy helyen megtalálsz. A különféle felújítási folyamatok során is sok esetben nélkülözhetetlen az elismert gyártóktól származó mérőeszközök használata. Nézzük meg pontosan, hogy konkrétan milyen funkciókkal rendelkeznek ezek a hasznos mérésre alkalmas alkalmatosságok! A derékszögek között, példának okáért találsz olyan megoldást is, amely központkeresővel rendelkezik, de lakatos, perem és talpas változatban is fellehetőek ezek a webes kínálatunkban. Tartós, stabil rozsdamentes acélból készülnek a polírozott mérőeszközeink. Többnyire a lakatos iparban szokták használni ezeket, ellenőrzések, beállítások alkalmával. A mérőlécek kategóriában pedig megtalálható az alumínium fogantyús vonalzó, a colstok, és a digitális lézeres távolságmérő egyaránt. Emellett digitális vízmértéket, lejtésmérőt is találsz közöttük. Ezen kívül optikai szintezőműszert, állvánnyal, szintezőléccel ellátva is rendelkezésre bocsátunk, ha éppen erre lenne szükséged. Bő kínálatunkban a tömlős és akár szögmérővel rendelkező vízmértékek is megtalálhatóak. A mérőszalagok sorából pedig megvásárolható a gumírozott és üvegszálas műanyagból készült változat is, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja számításait, ha minket választ.

A sablon kategórián belül, többek között a hézagmérő, illetve rádiusz sablonok közül válogathatsz. Ami pedig a szögmérőket illeti, fontos tudni, hogy 0-180 fokig terjedő szögtárcsával vannak ellátva és rozsdamentes acélból készülnek. A tolómérők között digitális kivitelű eszközök is megtalálhatóak. Bármelyik mérőeszköz is keltette fel az érdeklődésedet, nálunk garantáltan kiváló ár-érték arányban tudsz vásárolni. Várunk sok szeretettel!