A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: >

Műhelyfelszerelés

Satuk, állványok és egyéb műhelyfelszerelések

 

Ebben a témában többféle hasznos eszközt találsz oldalunkon. Ide tartoznak a jelölőeszközök, műhelykocsik, satuk és állványok, szekrényes falak, tároló eszközök, amik mind a műhelyfelszerelések kategóriáját gyarapítják. Ezek nagyon fontos részét képezik egy jól működő műhelynek. Elég sok bosszúságtól kímélheted meg magadat, ha idejében megvásárolod az olyan használati tárgyakat, amelyek nélkülözhetetlenek, és azok így mindig rendelkezésedre állhatnak.

A műhelyfelszerelések egyik legfontosabb tagja a jelölő eszköz. Ez lehet ácsceruza, amit csomagban értékesítünk. Ugyanakkor, ide tartoznak többek között a gumijelölő vagy fluoreszkáló fa jelölő kréták, illetve az ipari jelölőfilcek is. Egy másik fontos kategóriát alkotnak a műhelykocsik, amelyek között találhatók tálcával rendelkező és például 2, 5, 6 fiókos megoldások is. Általában golyóscsapágyazott fiókzsanérokkal és fém fogantyúval ellátott fiókokról van szó. Természetesen zárható változatban is fellelhetőek ezek a praktikus eszközök. A műhelyfelszerelések kínálatát gazdagítják továbbá a satuk és állványok. Beszerezhetőek fúrógép állványok satu nélkül, valamint forgózsámolyos, kengyeles satut is rendelhetsz. Kínálatunkban emellett fúrógépekhez is találhatsz satukat többféle kivitelben. A szekrények és falak csoportban pedig munkapadok állnak rendelkezésedre zárható fiókokkal. Ezek lehetnek 2, illetve 3 fiókkal ellátott megoldások is. A műhelyfelszerelések szintén lényegi elemei a különféle tárolóeszközök. Idesorolhatók például a fém szerszámos ládák rekesszel, amik ugyancsak lehetnek zárhatóak. Műanyag szerszámdobozok és szerszámosládák, kofferek is vannak online üzletünkben.

Mindezek a hasznos segédeszközök, természetesen többféle méretben is rendelkezésre állnak. Klikkelj az adott termékre és nézd meg a pontos leírását! Ezáltal könnyedén el tudod majd dönteni, hogy melyik felel meg az igényeidnek. Pár perc alatt meg is tudod azt rendelni, és mi igyekszünk minél hamarabb kiküldeni Neked. Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bátran, várjuk kérdéseidet is!