A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > > >

Mérőszalagok

A mérőszalag különböző hosszúságban és kivitelben kapható

 

Rengeteg szakmában, akár naponta többször is használnak különböző mérésre alkalmas eszközöket. Nemcsak az építőiparban vagy egyéb szerelő és kivitelező műhelyben van ezekre szükség, de otthonodban is gyakran a kezed ügyébe kerülhet egy-egy tárgy, amit meg szeretnél mérni. A mérőszalag egy nagyon praktikus kis eszköz, amelyet könnyedén zsebre is vághatsz, nem úgy, mint egy vonalzót.

Az online üzletünkben kapható példányok között találhatsz olyat, ami akár a 100 méteres hosszt is megméri, bár ezek inkább az ipari területeken bizonyulnak igazán hasznosnak. Otthoni használatra az ennél sokkal rövidebbek is megteszik. A mérőszalagok esetében a nagymértékű pontosság igen fontos, amelyre garanciát jelent a különböző minősítéseknek és szabványoknak való megfeleltetés. Valamint a megbízható és neves gyártók márkajelzései is, mint például a Berger, Sola vagy a Z-Tools, hozzájárulnak az eszközökbe vetett bizalomnak. Milyen különbségek lehetnek még az egyes mérőszalagok között a hosszúságon kívül? A szalag készülhet edzett acélból vagy üvegszálas megerősítéssel, és akár nylon bevonattal is ellátva.

A ház pedig lehet ütésálló műanyag, gumi vagy könnyű fém. Az ergonomikus markolat kiegészülhet csévélőkarral is vagy automata szalagbehúzó gombbal, illetve szalagzárral. Némelyik mérőszalagot pedig övcsipesszel is ellátták, hogy még csak a zsebbe se kelljen érte benyúlni. Bízunk benne, hogy Te sem fogsz csalódni professzionális ipari minőségű termékeinkben, amelyeket biztonsággal használhatsz a munkád során.