A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > >

Menetjavító készletek

Menetjavító készlet - hogy könnyebb legyen a felújítás

Semmi sem tart örökké, így a menetek is egy idő után sérülhetnek, elhasználódhatnak, és ahhoz, hogy egy gép, vagy bármilyen eszköz újra tudjon megfelelően, megbízhatóan működni, időnként szükség lehet a menetek javítására. Nem minden esetben van lehetőség új, nagyobb méretű menetfúrásra, ilyenkor a legjobb megoldás a menetjavító persely mely sokszor stabilabb, erősebb, megbízhatóbb, mint az eredeti! Ilyenkor jól jön egy menetjavító készlet, mert minden tartozékot tartalmaz, amire szükségünk lesz a javítás elvégzése során. Természetesen nem mindegy, hogy milyen méretű menetjavító készletet veszel, hiszen itt minden apró termékadat számíthat. Kínálatukban van normál metrikus, metrikus finommenet, illetve találsz speciálisan gyújtógyertya menetek javításához készült méretekben is! 

Minden TMK, szerelőműhelyben, illetve javítással foglalkozó szervízben kellene lennie ilyen szerszámnak és nem mindig az új alkatrészt, gépelemet kellene beépíteni! Ezáltal rengeteg időt (beszerzés miatti várakozás), pénzt, mert sokkal olcsóbb lehet sok esetben a javítás, energiát, utánajárást, és nem utolsó sorban bosszúságot takaríthatunk meg magunknak! Használata nem igényel komolyabb képzettséget, ezért bátran ajánlom minden javítással akár csak barkács jelleggel foglalkozó személynek, mert tényleg sok esetben nem kell komoly költségbe kerülhető új terméket vásárolni és továbbra is használható marad a javítás után. Tudom, hogy mindez nem a mai világra jellemző szemlélet sajnos, ...

Nézd végig webáruházunkban található menetjavító készleteinket, olvasd el figyelmesen a termékleírást, hogy biztosan méreteiben megfelelő legyen a kiválasztott készlet! Tartalmazni fogja: a régi menet kifúrására alkalmas fémfúrót, van benne az új menetbetét külső menetével megegyező, és egy vágással kész menetet kialakító menetfúrót, és persze a menetjavító betéteket, melyek behajtására a speciálisan kialakított szerszámot is. Amennyiben valamiben nem vagy biztos, vedd fel velünk a kapcsolatot, kérdezz bátran, hiszen azért vagyunk, hogy segítsünk. Nálunk ez megszokott, hiszen nem mindenki van tisztában azzal, hogy miképpen is működik, mi a technológiai sorrend, hiszen ez lesz az első menetjavító készlete.