A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

Minőségi Abraboro metrikus menetfúrók elérhető áron

 

Sok kiegészítőre van szükség ahhoz, hogy egy mai, modern fúróval hatékonyan lehessen dolgozni. Többek között a profi metrikus menetfúrók is nagy segítséget jelenthetnek a speciális fúrási munkálatok során.

Az iSzerszám minőségi metrikus menetfúrókat típusokat biztosít Számodra is az Abraboro cég jóvoltából, így hatékonyan végezheted a szakmunkádat, vagy gond nélkül oldhatod meg a ház körüli feladataidat. Az ABRABORO Egybe vágó HSS-G DIN 352, HSS-G DIN 352 M6 x 1.0 mm-es, HSS-G DIN 352 M24 x 3.0 mm-es és egyéb metrikus menetekfúrók kézi és gépi használatra, változatos kivitelekben érhetők el webáruházunkban, ahol korrekt árak mellett vásárolhatsz. Garantáljuk, hogy a termékeink egyszerűbbé teszik mindennapjaidat, ha speciális fúrási feladatok várnak Rád. Nézz szét a webáruházunkban és tekintsd meg különböző metrikus menetfúróinkat, majd válaszd ki azt a típust, amely a leginkább megfelel az igényeidnek! Online felületünkön gyors, pár kattintással elintézhető rendelésre is lehetőség van, így nem kell boltról-boltra járnod egy szerszámért, kiegészítőért vagy alkatrészért. Nálunk a legjobb kéziszerszámok és kiegészítők érhetők el helyen.

Ha metrikus menetre van szükséged, akkor termékeink tökéletes választásnak fognak bizonyulni, ugyanis ezek a menetfúrók nagyteljesítményű HSS-gyorsacélból készülnek, valamint ötvözetlen és enyhén ötvözött acélok megmunkálására is alkalmasak. Továbbá 800 N/mm2 szakítószilárdságig öntvényekhez, illetve színes- és könnyűfémek fúrásához is jól használhatók.

Keresés