A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

Kulcsok és kulcs készletek

Ön itt jár: > >

Minőségi villás kulcsok hatalmas választékban, online rendeléssel

 

Manapság már szinte nincs olyan háztartás, ahol ne lenne szükség villás kulcsokra. Az igény ezekre a kéziszerszámokra bármilyen szerelési, javítási, átalakítási munkánál felmerülhet, legyen szó autó- vagy fűtésszerelésről, egy bútor összeszereléséről vagy barkácsolásról.

Ha úgy érzed, hogy a szerszámkészleted nem elég felszerelt, nem teljes, akkor az iSzerszam-nál gyorsan pótolhatod azt, ami még hiányzik. Hatalmas készlettel várunk a legjobb villás kulcsokból, amelyek minőségi alapanyagokból készülnek és igen nagy terhelést is kibírnak, ráadásul rengeteg különböző méretben és kivitelben érhetők el webáruházunkban. Vásárolhatsz nálunk hagyományos villás kulcsokat és csillag-villás kulcsokat is annak megfelelően, hogy mennyire sokoldalú eszközre van szükséged. Utóbbi kategóriában 15-ös és 45-ös hajtásszögű ipari-szerelő, valamint 15-ös hajtásszögű MG-ECO kulcsok állnak rendelkezésedre. Ha villás kulcsokról van szó, akkor egyértelműen a HANS és a Z-TOOLS gyártók termékei között érdemes nézelődni, és nálunk is ezen gyártók szerszámai találhatók meg nagy választékban. 10x11mm, 11x12 és egyéb 1151M10x11 típusú kulcsokat rendelhetsz pár kattintással a webáruházunkban. Csak válaszd ki a megfelelő méretet, és már érkezik is hozzád a kívánt termék.

A német típusú polírozott kulcsok rendkívül tartósak, hosszú távon is remekül használhatók, és egy rendezett szerszámos szekrényben vagy állványon sokáig a rendelkezésedre fognak állni. A csillag-villás kulcsok esetében 15 és 45 fokos hajtásszögek érhetők el. Ezek az erős Chrome-Vanadium összetételű kulcsok igazi ipari minőséget képviselnek. A HANS termékek prémiumminőségű kézi- és szakipari szerszámok, amelyek között megtalálhatók a villás kulcsokon kívül, csavarhúzók, fogók, ollók, kalapácsok, csapágylehúzók, légszerszámok is elérhető áron.

Ha Te is szeretnéd bővíteni a szerszámarzenálodat és mindezt korrekt áron tennéd, akkor nézz szét a webáruházunkban! Minőségi kézi szerszámok várnak remek ár-érték arány mellett és hatalmas választékban.

Keresés