A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Menü
Vevőszolg.:+36203317300

Kombinált fogó, az igazi ezermester

A szerelési munkák során sokféle eszközzel, szerszámmal kell dolgozni. Éppen ezért, ki kell választani azokat az optimális darabokat, amelyeket elégedetten használhatsz majd hosszútávon is.

 

Egy kombinált fogó igazi aduász ebben a forgatagban, hiszen többféle kelléket egyesít magában, ami nagy segítség lehet a mindennapokban: a lapos csőrnek köszönhetően használhatod laposfogóként, az üreges fej miatt csőfogóként, a beépített él segítségével oldalcsípőfogóként, valamint a kiélezés révén, huzalvágó fogóként is.

A kombinált fogóval vághatsz kábelt, cserélhetsz csövet, hajlíthatsz drótot, így hát nagy előny, ha mindig kéznél van a szerszámos láda ezermestere. Amikor választasz, a következő dolgokra mindenképpen figyelj oda: milyen méretei vannak a fogónak, mekkora a befogási terület, milyen az üreg bordázása, a csőr anyaga és a szárak foglalata, illetve milyen alaptulajdonságokkal rendelkezik, úgymint tartósság, szilárdság, kézkímélő funkció, szigetelés stb. Mivel a kombinált fogó gyakorlatilag kötelező, és jó lenne, ha sokáig megelégedéssel használhatnád, érdemes minőségi darabot beszerezned.

Mi a mindenki számára elérhető, ám kompromisszummentes színvonalra esküszünk, így kínálatunkban több elismert gyártó remek ár-érték arányú modelljét is megtalálhatod. Többféle méretű, márkánként VDE szigetelt formában is választható, csakis kiváló anyagú, megbízható, hatékony eszközök közül válogathatsz, és ha bármilyen kérdésed adódna, szívesen segítünk, bátran keress minket elérhetőségeinken!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: szerszám fogó kombinált fogó