A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

Szigetelt csavarhúzó készlet - mert a villanyszerelőknek is számít a biztonság

Szigetelt csavarhúzó készletre főként a villanyszerelőknek és mérnököknek szokott szüksége lenni, hiszen vannak olyan esetek, amikor nem mindig lehet szakszerűen áramtalanítani az adott mechanizmust. Emiatt szükség lett olyan speciális szerszámokra a feszültség alatt lévő hálózatok szerelésekor is, melyek segítenek megvédeni a dolgozókat szervizelés közben. Így fontos szerepet kap a szerszám, mellyel közvetlenül érintkezik a munkát végző ember. Emiatt a legtöbb ilyen szigetelt csavarhúzót, illetve a készletben lévő szerszámot olyan speciális bevonattal kezelik a gyártók, mely megvéd egy esetleges áramütéstől a feltüntetett Voltban mért értékig. Természetesen egy profi villanyszerelőnek az az első kérdése, hogy hol van a főkapcsoló, mielőtt munkához lát. Viszont azokban az esetekben, ahol nincs lehetőség biztonságos áramtalanításra, vagy úgynevezett kóboráram lehet a rendszerben, illetve tárolódott áram pl. trafók esetében, netán, ha bizonytalan, hogy más irányú betáplálás vagy véletlenszerű bekapcsolás veszélye állhat elő, ott nagyon hasznos egy profi szigetelt csavarhúzó készlet, illetve szigetelt szerszám. Az ipari minőség ebben az esetben elengedhetetlen, hiszen a szerszámoknak meg kell felelniük különféle szabványoknak, melyeknek csak akkor tudnak eleget tenni, ha átmennek az egyesével történő teszteken és vizsgálatokon a gyártási folyamat során.

Tehát nem érdemes, sőt tilos a silány, leinformálhatatlan eredetű szigetelt csavarhúzót, csavarhúzókészletet és szigeteltnek mondott szerszámot venni, mert ha nincs bevizsgáltatva, vagy nem rendelkezik a jogszabályokban megfogalmazott előírásokkal sem, akkor komoly veszély lehet akár a munkát végző, akár a környezetében tartózkodó emberekre is! Mégis, hogy győződsz meg így arról, hogy biztonságos szerszámot választottál? Nálunk emiatt nem kell aggódnod, hiszen az általunk értékesített termékek mind ipari minőségűek, így rendelkeznek azokkal a tanúsítványokkal, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy igazolni lehessen a szakszerű használat lehetőségét. Már a csomagoláson is ellenőrizhető, de minden darab csavarhúzón és VDE szigetelt szerszámon a gyártó feltünteti a szerszám besorolását, megfelelőségét, engedélyezett minősítését.

Webshopunkban többféle összeállítású készletből, vagy darabra vásárolható szerszám közül tudsz válogatni. Találhatsz 5-6-7 részes szigetelt csavarhúzó készleteket is, hogy olyat sikerüljön választanod, ami tökéletesen megfelel majd a Te igényeidnek is. Fontos, hogy villanyszerelési munkálatba sose kezdj bele, ha nem vagy képzett, szakavatott, hiszen ez nem egy olyan szakma, amit csak úgy el lehet tanulni az internetről. Nem hiába végeznek sokéves iskolát, és képzik, fejlesztik tudásukat folyamatosan a modern és gyorsan fejlődő elektronika világában a legjobb szakemberek. Persze azért nem baj, ha mindenkinek van a szerszámkészletében megbízható minőségű VDE szigetelt csavarhúzó készlet, mert akár a háznál is előfordulhat kiesett, lógó konnektor, kapcsoló, festés előtti és utáni szerelés, stb, amihez nem biztos, hogy kell szakember, csak minőségi szerszám.

Keresés