A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

 

Patentfogó a biztos rögzítéshez

 

A fogók népes családjában minden szerszámváltozatnak megvan a maga fontos helye. A patentfogó (avagy önzáró fogó) arra lett kifejlesztve, hogy két alkatrészt ideiglenesen egymáshoz lehessen rögzíteni, amíg elvégzed a szükséges munkálatokat (ragasztás, hegesztés, forrasztás satöbbi). A különleges kialakításának köszönhetően stabilan tartja az elemeket, és az egyes darabok speciális feladatokra is „ki lettek képezve”. Van, amelyiket kifejezetten peremek rögzítéséhez használhatsz, és van, amelyik a szűk helyeken történő megfogásra különösen alkalmas.

A billenőpofás változat a sérülékenyebb munkadarabok összefogásánál tesz jó szolgálatot, az önzáró laposfogó pedig lemezekkel történő munka során nagy segítség, illetve itt van még egy kombinált változat is, az általános célokra készült önzáró, anya- és csőfogó. Azt mondani sem kell, hiszen ezt mindig, minden terméknél hangsúlyozzuk, nagyon nem mindegy, milyen minőségű patentfogó kerül használatba.

Az igényes anyaghasználat, a stabil szerkezet (illesztésnél nem lötyög), a nyelek kialakítása mind-mind elsődleges szempont, és még ezután jönnek a specifikációk: mire kell, mekkora kell, milyen intenzitású igénybevétel várható stb. Kínálatunkban kizárólag minőségi szerszámokat találsz, bármit is keresel. A Hans patentfogó palettája a márka nívójához méltóan igazi prémium szintet garantál, profi termékeikkel biztonságosan rögzítheted a különböző munkadarabokat, és abban is teljesen biztos lehetsz, hogy hosszútávon fogják segíteni a munkádat.

 

 

 

Keresés