A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

Egy biztos társ: a Wiha csavarhúzó

 

A szerszámos készlet (egyik) alfája és omegája természetesen maga a csavarhúzó, amiből jó, ha sokféle van, hogy bármit egyszerűen és gyorsan elvégezhessünk a segítségével, legyen szó profi vagy otthoni munkáról. A Wiha csavarhúzók igen változatos, prémium termékpalettája az egydarabostól a többrészes készletekig terjed.

Az electric sorozat VDE szigetelt tagjai (lapos, Phillips, Pozidrive) a SoftFinish kialakításnak köszönhetően kímélőek a kézzel és teljes körű biztonságot garantálnak (tesztelve 10000 volt AC feszültséggel, használatuk 1000 volt AC feszültségig engedélyezett). A termékcsalád kiváló minőségű acél slim pengéi a legmélyebben lévő csavarokhoz is eljutnak, mindezt biztonságos szigeteléssel kísérve. Ha esetleg szettben gondolkodsz, a Wiha csavarhúzó készletek minden igényt kielégítenek: van 12 részes bittartó, illetve többféle electric VDE készlet, sőt, műszerész iPhone® csavarhúzó készlet is, ami jó az összes Apple® iPhone® termékhez az iPhone® 4-től a legújabb iPhone®-ig. A Wiha Torx 6 részes szett pedig abban speciális, hogy különösen alkalmas a száraz helyeken való munkához.

A Wiha csavarhúzó biztosan jó társad lesz, ha mellette teszed le a voksot. Minőségi, elérhető, és nem utolsósorban kimondottan emberbarát munkaeszköz, hiszen minden egyes darabját úgy alakították ki, hogy az ízületeidet megfelelően védje. Ha Neked is olyan szerszámokra van szükséged, amelyek kényelmet, védelmet és magas minőséget képviselnek, jó helyen jársz: mi mindent megteszünk, hogy megtaláld, amit keresel!

 

Keresés