A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Jogi nyilatkozat

Tisztelt Látogató!

Az iszerszam.hu oldalon és annak aloldalain történő böngészéssel Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

Az iSzerszám név szerzői jogi védelmet élvez.

A https://iszerszam.hu/ oldalon és annak aloldalain, továbbiakban "Webáruház", található szöveges, képi, video tartalmak az üzemeltető szellemi tulajdonát képezik és jogi műnek minősülnek. Ezeknek a tartalmaknak vagy az oldalak bármely részének feldolgozása, letöltése, felhasználása, értékesítése, tárolása, nyilvánosságra hozatala csak és kizárólag a Szolgáltató beleegyezése és írásban tett hozzájárulása után lehetséges, minden más esetben szigorúan tilos.

A Látogató a Webáruház oldalait böngészve tudomásul veszi, beleegyezik és elfogadja, hogy a Szolgáltató által adott írásbeli hozzájárulás, felhasználási engedély hiányában történő jogosulatlan felhasználás, feldolgozás, letöltés, terjesztés, értékesítés, tárolás, nyilvánosságra hozatal és minden a Webáruházban található adatok reprodukálására tett kísérlet esetén a Szolgáltató kötbér fizetésre kötelezi a Látogatót. Ennek összege szavakként/képenként/videónként bruttó 50000 Ft.

Továbbá, ha a Webáruház üzemeltetői jogsértés tényét állapítják meg, a jogsértő Látogató a közjegyzői ténytanúsítás összegét is köteles a Szolgáltató számára megfizetni.