A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.
Ön itt jár: > >

GY.I.K

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

-Mekkora a legkisebb összegű rendelési érték, amit rendelhetek?

Webáruházunkban nincs alsó értékhatár, de a gazdaságosságot érdemes szem előtt tartva rendelését leadni!  Ezt a vevőre bízzuk, de a kiszállítás 30.000 Ft érték felett már ingyenes!

-Mikor kapom meg a megrendelt terméket!

Raktáron lévő termék akár azonnal átvehető 6221, Akasztó Homok utca 18/8 alatt, előzetes egyeztetés után, de általában készlettől függően 1-4 munkanap futárszolgálattal történő kiszállítás esetén.

-Mit tegyek, ha nem találtam meg a keresett szerszámot, eszközt?

Webáruházunkban többezer terméket kínálunk, de mindig lehet olyan szerszám vagy eszköz, amit esetleg egyedi igénye alapján, rövid határidővel, akár ipari minőségben, tudunk beszerezni az Önök munkájához.  Kérem hívja fel az ügyfélszolgálatot, vagy az info@iszerszam.hu email címre írja meg igényét, vagy adja meg a telefonszámát, és felhívjuk!  Árajánlatot adunk, a beszerzési idő megjelölésével.

-Nem tudom mi lenne a megfelelő eszköz az általam végzendő munkához!

Több évtizedes tapasztalattal, ingyenes szaktanácsadással, segítünk megoldani a problémát. Kérem hívja fel az ügyfélszolgálatot, vagy az info@iszerszam.hu email címre írja meg igényét, vagy adja meg a telefonszámát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot! 

-Átutalással tudok-e fizetni?

 Igen, természetesen tud, előre utalással, és a beérkezést követően küldjük az árut!

-Kell-e regisztrálni a vásárláshoz?

Nem, de azért érdemes, mert lehetősége van feliratkozni a „Hírlevél kérése” szolgáltatásunkra, így értesülhet a legújabb akcióinkról, új termékeinkről, és persze legközelebbi vásárlása során nem kell a számlázási és szállítási címekkel időt töltenie, egyszerűbben rendelhet!

-Hogyan lehet regisztrálni?

 Egyszerűen, a webáruházban a felső sor jobb oldalán megtalálja a regisztráció linket, rákattint és máris ki tudja tölteni a regisztrációs adatlapot.

-Több beszerző dolgozik a cégünknél, elég, ha egyikük regisztrál, de több is dolgozna az oldallal?

 Sajnos műszaki és biztonsági okok miatt ezt nem javasoljuk, mert esetleg a rendelést ugyanarra a termékre többen is leadhatnak („duplikált rendelés”), hibás megrendelést generálva! A megoldás: egy céghez több regisztrációt /beszerzőnkként/ létrehozni, és így egyszerűen azonosítható a megrendelő, illetve kapcsolattartó személye.

-Mennyi a szállítási díj? Van-e esetleg egyéb költség pl.: csomagolási díj?

A szállítás és csomagolás INGYENES minden 30.000 Ft feletti megrendelés esetén! 0-29.999 Ft megrendelésnél a szállítás 1560 Ft. Javasoljuk rendeljen az ingyenes sávérték feletti összegben, válogasson kínálatunkból, előrelátó módon, gazdaságosan!

-Utánvét esetén tudok bankkártyával fizetni?

 Igen, tud, ez minden esetben a kiszállító futárszolgálattól függ, de egyre több helyen a készpénz mellett a bankkártyás fizetési módot is alkalmazzák!

-Lehet, hogy nem a megfelelő terméket rendeltem, tudok módosítani a rendelésemen?

 Ez esetben, azonnal hívja az ügyfélszolgálatot: +36/20-331-7300 vagy az info@iszerszam.hu email címre jelezze kérését, telefonszáma megadásával, és megbeszéljük mi lenne a megfelelő, és korrigáljuk rendelését, az igényei alapján!

-Csavarokra, kötőelemekre van szükségem, hogy tudok rendelni?

Közel 120.000 féle, szabványos, (DIN, ISO) kötőelem és csavartermék rendelésére van lehetősége! Kínálatunkban szerepel acél, rozsdamentes, saválló, rugóacél, műanyag vagy réz anyagból, amelyek metrikus, finom, vagy épp coll méretezéssel, bevonattal, vagy felületkezelés nélkül készült termékek. A hatalmas termékszám miatt ezt a termékkört egyedi árajánlat alapján, 1-4 munkanap alatt kiszállítva tudjuk vevőink számára biztosítani. A csavarok, kötőelemek fő kategóriába lépve, elhelyeztünk egy ajánlatkérő űrlapot, melyet értelemszerűen kitöltve elküld részünkre, és kidolgozzuk az árajánlatot igényei alapján! Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk haladéktalanul a segítségére van!

-Kaphatok-e kedvezményt, vagy ajándék terméket nagyobb rendelési érték esetén?

 Természetesen, ha nagy mennyiségben, illetve értékben rendelne, kérhet árajánlatot az info@iszerszam.hu email címen, illetve egyedi kérését is itt teheti meg, vagy hívja a +36/20-331-7300 és megbeszéljük a részleteket!

-Bárhova kérhetem a kiszállítást?

A számlázási cím és a szállítási cím természetesen eltérhet, a lényeg, hogy pontos adatokat közöljön, létező, beazonosítható címmel. Magyarország területén belül, ugyanazokkal a feltételekkel szállítunk bárhová, csak pontos címet kell megadnia! Külföldre egyedi áron, országtól függően tudjuk előre utalás után a kiszállítást biztosítani

Keresés