A Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

Gyémánt betoncsiszolók

Prémium betoncsiszoló, hogy szebb legyen a munka

 

A beton története igen régi. A kezdetekhez nem is mennénk most vissza, mindenesetre nagy múltú barátunk olykor már művészi szintű megmunkálása csupán az 1980-as évektől terjedt el. A gyémántszemcsés betoncsiszolás pedig a kezdeti próbálkozások utáni, kifinomultabb módszerként jelent meg, és máig ez a legjobb, leggyorsabb, leghatékonyabb formája.

A betoncsiszoló gépek ma a betonfelületek végső kialakításának, felújításának, korszerűsítésének, esztétikussá tételének eszközei. Ezekkel számos probléma megoldható: eltávolíthatóak régi bevonatok, festék- és koszfoltok, kevésbé porló padlót kaphatunk, de kialakítható tükörfényes felület is, ami az esztétikai igényeket elégítheti ki olcsóbb formában, mint például a márvány. Mivel a jó minőségű beton egy kiváltképp tartós anyag, ezért a raktáraktól az irodákig mindenhol szívesen alkalmazzák. A  csiszolótárcsák anyagspecifikusak, így meg van adva, hogy adott csiszoló milyen anyagokhoz ajánlott, például beton, terméskő, gránit, fém, fa stb.

Az sem mellékes, milyen terhelésnek lesz kitéve, van olyan betoncsiszoló, amely inkább általános, és nem ipari felhasználásra javasolt, illetve a forma- és méretválasztékra (egyenes, ívelt) is érdemes odafigyelni vásárláskor. A kínálatunkban az Abraboro Gyémántszemcsés betoncsiszoló kiváló teljesítményt nyújtó darabjai garantálják a professzionális, ipari minőséget remek ár-érték arányban, ráadásul barkácscélokra egyaránt alkalmasak, így nem kell törnöd a fejed, megfelelő választást jelentenek-e: csakis jól járhatsz!